Aj zdanlivé maličkosti môžu zruinovať váš vzťah: Vyvarovať sa týmto chybám je v partnerstve kľúčové!

Všetci si želáme šťastný a bezstarostný milostný vzťah. Hoci občas každý urobí voči partnerovi nechcený menší prešľap, vždy sa to dá ...

Všetci si želáme šťastný a bezstarostný milostný vzťah. Hoci občas každý urobí voči partnerovi nechcený menší prešľap, vždy sa to dá vysvetliť.

Fotogaléria

Odhliadnuc od jasných zabijakov, akými sú nevera či fyzické násilie, existujú aj zdanlivo neškodnejšie veci, ktoré vám časom zaspievajú jasný umieráčik.

Klamať sa neoplatí

Vzťahy sú založené na dôvere. A klamstvo narušuje tento základný kameň, pričom je veľmi ťažké získať naspäť stratenú dôveru. Existuje veľa spôsobov, ako môžete partnerovi klamať, a možno si to ani neuvedomujete.

Keď mu poviete, že chcete byť len s ním, a potom ho odstrkujete, alebo mu vyznáte lásku, ale nikdy na neho nemáte čas, vysielate zmiešané signály, a je to forma klamstva.

Psychológovia bijú na poplach: Toto je najsofistikovanejšia forma agresie vo vzťahoch - zničí vás, tvrdia Zobraziť článok

Ignorovanie partnera

Vy mu niečo dôležité hovoríte, a on si veselo niečo ťuká do mobilu? To je jasná ignorácia a nezáujem. Takto sa nedajú efektívne riešiť problémy ani spoločný program.

Ak je pre neho /  vás dôležitejšie bojovať s tým druhým, alebo si dokazovať, že sa ten druhý mýli, ako ho počúvať a rešpektovať – zničíte si vzťah. Pokračovanie na ďalšej strane.

Tušíte, koľkokrát vás dnes už OKLAMALI? Pozor na ľudí vo vašej blízkosti, toto sú dôvody, prečo vám (možno) nehovoria pravdu! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});