Ste si istá, že s EX patríte k sebe? Overený trik, ktorý ho privedie naspäť k vám

Ak neviete na svojho ex zabudnúť a zároveň ste presvedčená, že práve on je pre vás ten pravý, stavte na nasledujúci krok.
  • Zdroj: Getty/praetorianphoto

Ak neviete na svojho ex zabudnúť a zároveň ste presvedčená, že práve on je pre vás ten pravý, stavte na nasledujúci krok.

Niektoré rozchody nikam nevedú. V afekte jeden z partnerov niečo vysloví a bum, je po všetkom. Ak ste presvedčená, že vaše odlúčenie je čisto technická záležitosť a vy dvaja jednoducho patríte k sebe, nenechajte si ujsť nasledujúce riadky. 

“No contact rule”
Možno to znie ako nesplniteľná úloha, ale prestaňte ho kontaktovať, sledovať, ozývať sa mu, či reagovať na jeho správy. Uvidíte, on sa ozve! 

Muž musí dostať priestor uvedomiť si, že ženu naozaj stratil. Ak o vás nebude vedieť takmer nič, začne sa pomaly, ale isto zaujímať, čo a s kým robíte. Vydržte odolávať minimálne 30 dní. 

List od EX neveští nič dobré.
Ex mi po rozchode poslal list: Keď zistíte, čo chcel naspäť, neprestanete sa smiať Zobraziť článok

Buďte aktívna 
Čas bez chlapa využite čo najlepšie. Popracujte na svojej kariére, postave, vnímaní samej seba, na čomkoľvek, čo vás niekam posunie. Staňte sa ženou svojich vlastných snov. Takou, ktorú nič nezlomí. Ani rozchod! 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});