Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Úžas aj totálne trapasy: Slováci a Slovenky opísali svoje PRVÉ MILOVANIE. Pozor, nič pre slabé povahy!

Teraz nás nebude zaujímať vek straty nevinnosti, ako skôr okolnosti a pocity, za akých to prebiehalo. Majú k tomu čo povedať obe pohlavia.
  • Zdroj: Getty/franckreporter

Teraz nás nebude zaujímať vek straty nevinnosti, ako skôr okolnosti a pocity, za akých to prebiehalo. Majú k tomu čo povedať obe pohlavia.

Ešte raz ďakujeme všetkým osloveným a uverejneným za ich osobné príspevky. Teraz sme vybrali skôr emailovú formu, ako anketu v chladných uliciach. Vybrali sme z nich tie najzaujímavejšie:

„Od kamarátok som počúvala rôzne storky, čo a ako dopadli. Tešila som sa, a mala obavy zároveň. Partner bol starší a vedel sa o mňa postarať. Dal si záležať na predohre, jeho ruky a jazyk boli všade, a ani som poriadne nevedela, kedy som sa stala ženou“.  (Milka, 29)

Horúca predohra pred orgazmickým nebom: Ruky, ústa, jazyk, ale aj porno nažhaví! Zobraziť článok

„Úprimne? Prvýkrát to bola malá katastrofa. Nedal som na rady kamarátov, a išiel som na to s „plnými nádržami“. Ledva sme boli vyzlečení a dotkli sa nahými telami, len ma myklo a prvý výstrek išiel na perinu. Bola trochu skúsenejšia, tak z toho nerobila drámu. Lenže, keď som to o hodinu, a len po pár sekundách v jej ústach zopakoval, už zvážnela. Nakoniec som sa v ten deň dnu ani nedostal, už bol vyradený aj bez boja. O dva dni už bolo všetko ok.(Maťo, 46)     

„Prvé milovanie som zažila... so ženou. Áno, dá sa to. Som rada, že to bolo s ňou, hoci sa primárne cítim hetero. Bola krásna, rozumeli sme si, a chémia medzi nami fungovala neskutočne. Po bozkoch a dotykoch ma pripravila jazykom. Dnu už išla svojim pripínacím penisom zo sexshopu. Trochu to bolelo, ale neľutujem.“ (Sandy, 22) 

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});