Dámy, škrípe vám to vo vzťahu? 2 skvelé + 1 EXTRA TIP, ktorý zaručene zlepší komunikáciu s partnerom

Hádkam sa vo vzťahu a v manželstve pravdepodobne nikdy úplne nevyhnete, napriek tomu dá sa naučiť komunikovať tak, aby ste priebeh nedorozumení ...

Hádkam sa vo vzťahu a v manželstve pravdepodobne nikdy úplne nevyhnete, napriek tomu dá sa naučiť komunikovať tak, aby ste priebeh nedorozumení zjednodušili a hádali sa možno menej, aj rozumnejšie.

Fotogaléria

Komunikácia je základným pilierom každého vzťahu. Keď nefunguje, hľadáme pochopenie inde a vzťahy sa nám ľahšie a rýchlejšie rozpadajú. Kvôli tomu je viac, ako potrebné sa naučiť správne komunikovať.

Ako to vylepšiť?

Prvou a najdôležitejšou vecou je určite stopercentná pozornosť počas komunikovania. Odložte všetky povinnosti, mobil, prácu, vypnite rušivé elementy a skutočne sa sústreďte a počúvajte svojho partnera.

Tieto slová v manželstve a ani vo vzťahu radšej nehovorte
Zahryznite si radšej do jazyka: 4 kruté vety, ktoré zničia vzťah v priebehu pár sekúnd! Zobraziť článok

Okrem sústredenia sa je tiež dobré snažiť sa pochopiť, v čom je problém a zároveň sa spýtať na to, čo môžete zmeniť, aby sa partner cítil lepšie. Zaujímajte sa o to, ako by ste mali chyby vo vzájomnej komunikácii odstrániť, napraviť. Nesnažte sa partnerovi podsúvať len svoje riešenia, počúvajte aj tie jeho.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});