Angelina Jolie, Kris Jenner aj Mia Farrow: Hviezdy, ktoré popri kariére stihli vychovať veľa detí. Jedna z nich mala až 14!

Slávni a známi ľudia si väčšinou úzkostlivo strážia súkromie, a tak občas prekvapí informácia, že doma majú pekný zástup vlastného či ...

Slávni a známi ľudia si väčšinou úzkostlivo strážia súkromie, a tak občas prekvapí informácia, že doma majú pekný zástup vlastného či adoptovaného potomstva.

Fotogaléria

Americká herečka a aktivistka Mia Farrow (77) je matkou až 14 detí, z ktorých štyri sú biologické. Tri adoptované zomreli. Bola manželkou speváka Franka Sinatru a klaviristu a skladateľ André Previna. Tretím partnerom bol režisér Woody Allen, s ktorým sa rozišla v roku 1992, nakoľko sa zahľadel do jednej z jej adoptovaných dcér, Soon-Yi. 

Narodili ste sa v jednom z nasledujúcich znamení? Vaše deti majú šťastie, ste vynikajúca MATKA! Zobraziť článok

Americká herečka a filmárka Angelina Jolie (47) má doma 6 detí. S hercom Bradom Pittom si k svojim trom adoptovali ďalšie - Maddoxa, Zaharu a Paxa. Po otcovi Jonovi Voightovi má krásna Angelina čiastočne slovenský pôvod.

Angelina Jolie
Internetom koluje vzácna fotka mladej Marcheline Bertrand, matky Angeliny Jolie: Jej krása nemala obdoby! Zobraziť článok

Do zoznamu viacnásobných mamičiek ešte doplníme americkú country speváčku Marie Osmond (8 detí), americkú speváčku Lauryn Hill (5 detí), módnu návrhárku Victoriu Beckham (4 deti), americkú herečku Miru Sorvino (4 deti), nemeckú modelku Heidi Klum (4 deti) či americkú speváčku Dianu Ross (5 detí).

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});