Internetom koluje vzácna fotka mladej Marcheline Bertrand, matky Angeliny Jolie: Jej krása nemala obdoby!

Je jasné, po kom tá Angelina je! Jej matka, herečka Marcheline Bertrand, mala kúzlo, ktorému podľahol aj samotný Jon Voight. 

Je jasné, po kom tá Angelina je! Jej matka, herečka Marcheline Bertrand, mala kúzlo, ktorému podľahol aj samotný Jon Voight. 

Fotogaléria

Pár snov svoju lásku spečatil manželstvom v roku 1971. O dva roky neskôr sa im narodil syn James Haven a po ňom Angelina Jolie. Obaja sa stali hercami. Rozprávku ukončila Jonova nevera krátko po narodení dcérky a v roku 1980 sa rozviedli.

Taťána Gregor Brzobohatá
Tomu sa hovorí premena! Českú modelku prirovnávajú k Angeline Jolie Zobraziť článok

Bertrand prežila ďalších 11 rokov s dokumentaristom Billom Dayom, no nikdy sa nezosobášili. Neskôr si začala s politickým aktivistom a hudobníkom Johnom Trudellom.

Na sklonku svojho života sa utiahla do súkromia a neposkytovala žiadne rozhovory. Po takmer osemročnom vyčerpávajúcom boji s rakovinou vaječníkov a prsníka zomrela ako 56-ročná 27. januára 2007 v spoločnosti svojich detí a zaťa Brada Pitta.

Marchelinina matka a sestra tiež podľahli rakovine, na čo Angelina pred médiami zareagovala: "Aj moja starká zomrela mladá, takže mama vždy myslela na to, že sa to môže stať aj jej."

Pozrite si fotografiu mladej Marcheline Bertrand so svojou malou dcérkou Angelinou Jolie v náručí.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});