Pre TIETO tri znamenia bude zima obzvlášť vzrušujúca: LÁSKA na nich číha na každom kroku!

Teploty klesajú a vám začína chýbať niekto, o koho sa môžete oprieť. Niekto, s kým by ste sa mohli podeliť o prikrývku. Možno aj vy patríte ...
  • Zdroj: Getty/Vasyl Dolmatov

Teploty klesajú a vám začína chýbať niekto, o koho sa môžete oprieť. Niekto, s kým by ste sa mohli podeliť o prikrývku. Možno aj vy patríte medzi znamenia, ktoré túto zimu prežijú nevídanú lásku.

Láska má mnoho podôb, len je dôležité ju rozpoznať. Niekedy je to nečakané priateľstvo, inokedy sa k vám vráti odcudzený rodič alebo jednoducho stretnete toho výnimočného a zvláštneho muža, na ktorého celý život čakáte.

Býk
Zima vyzerá obzvlášť ružovo práve pre Býka. Okrem toho, že ho zaplavia pozitívne emócie, má ideálnu príležitosť začať s novým koníčkom a stretnúť sa s novými ľuďmi, Príťažlivosť Býka sa jednoducho nebude dať prehliadnuť, čo opačné pohlavie pritiahne ako magnet!

Ide im o jedno: Tieto znamenia zverokruhu uprednostňujú atraktívny zovňajšok pred dobrým srdcom! Zobraziť článok

Dokonca aj Býci v dlhodobom partnerstve zažijú novú formu intimity. Čo sa týka priateľstiev, kľúčovým bude zapojenie sa do aktivít, ktoré vyvíjajú ľudia okolo nich. Ak sa povznesú nad paranoiu a prestanú vnímať každý pohľad / gesto ako provokáciu, zimu prežijú oveľa ľahšie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});