Zoznámte sa s TOP beauty vychytávkami: Vizážisti celebrít predstavili kľúčové trendy v mejkape pre nový rok

Milujeme nové trendy ako v móde, tak aj v prípade, že ide o krásu. Nový rok je ako stvorený na to, aby sme skúšali divoké, ale aj klasické ...
  • Zdroj: Getty/CoffeeAndMilk

Milujeme nové trendy ako v móde, tak aj v prípade, že ide o krásu. Nový rok je ako stvorený na to, aby sme skúšali divoké, ale aj klasické trendy v líčení, alebo smelo kombinujme.

Moody mejkap

Alebo v preklade: mejkap podľa nálady. Vykašlite sa na dokonalosť, na pravidlá, na návody na sociálnych sieťach a zvýraznite radšej svoje individuálne JA. Vyskúšajte jednoducho čokoľvek, čo vám napadne.

Možno ani netušíte, ako si škodíte: Toto sa stane, keď prestanete používať riasenku! Zobraziť článok

Lifting tváre bez skalpela

Lifting tváre si už môžete dovoliť aj bez plnej peňaženky. Stačí dobrý mejkap a trpezlivosť. Vyhľadajte videá, kde tí skúsenejší ukazujú, ako naniesť korektor na vonkajšie kútiky očí až k okrajom obočia – vytvoríte tak ilúziu široko otvorených očí. Podobné triky fungujú aj v prípade, že chcete plnšie pery, stačí len hľadať na nete. Pokračovanie na ďalšej strane.

3 dôvody, PREČO to nepreháňať s výplňami: Dievčatá, majte mieru, ináč budete spuchnuté a zdeformované, tvrdí známa lekárka Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});