Znetvorená Stalloneho matka to s plastikami PREHNALA, vyzerala poriadne DESIVO: Pred smrťou to veľmi ľutovala!

Väčšinu píšeme o krásnych mamách slávnych celebrít, ktoré si zachovali mladistvý vzhľad a postavu. Teraz si naberieme z opačného súdka.

Väčšinu píšeme o krásnych mamách slávnych celebrít, ktoré si zachovali mladistvý vzhľad a postavu. Teraz si naberieme z opačného súdka.

Fotogaléria

Do centra pozornosti sa dostala až na sklonku života. Na výslní nebola ani vtedy, keď sa jej syn Sylvester vyšvihol medzi hollywoodske hviezdy.

Bruce Willis
Sylvester Stallone prezradil podrobnosti o stave Brucea Willisa: Toto nevyzerá dobre Zobraziť článok

Jackie sa stala populárnou aj svojou nadmernou láskou k plastickej chirurgii, ktorá ju značte zmenila. Počas života podstúpila mnoho kozmetických zákrokov, vďaka tomu boli jej črty tváre výrazne zdeformované. Fotky v našej galérii.

Jackie Stallone (†98) bola trikrát vydatá a dvakrát rozvedená. Zomrela v spánku 21.9. 2020 v Kalifornii. Ku koncu života k svojim plastikám vyjadrila ľútosť, že vôbec išla „pod nôž“, lebo nie vek, ale kozmetické procedúry jej navždy znetvorili tvár.

3 dôvody, PREČO to nepreháňať s výplňami: Dievčatá, majte mieru, ináč budete spuchnuté a zdeformované, tvrdí známa lekárka Zobraziť článok

Sylvester Stallone s rodinou
Na Stalloneho nádhernej dcére necháte oči: Čo prezradila na otca? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});