Sylvester Stallone prezradil podrobnosti o stave Brucea Willisa: Toto nevyzerá dobre

Pred pár mesiacmi preletela médiami smutná správa o vážnych zdravotných problémoch herca Brucea Willisa, ktoré ho prinútili predčasne ...

Pred pár mesiacmi preletela médiami smutná správa o vážnych zdravotných problémoch herca Brucea Willisa, ktoré ho prinútili predčasne ukončiť kariéru. Nové informácie o hercovom aktuálnom zdravotnom stave poskytol jeho kolega z branže, Sylvester Stallone.

Fotogaléria

Bruce Willis je skutočná ikona akčných filmov. Držiteľ Zlatého glóbusu a dvoch cien Emmy má na svojom konte vyše sto filmových úloh. V posledných rokoch sa však na hollywoodsku hviezdu začala valiť vlna tvrdej kritiky.

Známy a oceňovaný herec sa začal objavovať v pochybných inscenáciách a jeho výkon nespĺňal požiadavky režisérov. Minulý rok dokonca organizátori "antioscara", známeho ako Zlatá malina, vytvorili pre Brucea samostatnú kategóriu s názvom "Najhorší výkon Brucea Willisa 2021". To však netušili, čo za nelichotivým výkonom obľúbeného herca je. 

Shannen Doherty
Shannen Doherty v poslednom štádiu rakoviny: Verí, že ju zachráni táto DRASTICKÁ DIÉTA! Zobraziť článok

Koncom marca vydala rodina Brucea Willisa špeciálne vyhlásenie, v ktorom verejnosť informovala o jeho umeleckom dôchodku. Príbuzní 67-ročného herca oznámili, že mu bola diagnostikovaná choroba, ktorá mu bráni pracovať.

Ukázalo sa, že herec trpí afáziou, chorobou, ktorá ovplyvňuje kognitívne schopnosti. K ďalším príznakom patrí strata jazykových schopností v dôsledku poškodenia mozgu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});