Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie PANNY?

Na úvod len prezradíme, že v novom roku bude šieste znamenie zverokruhu zbierať plody práce minulých rokov. Ako sa mu bude dariť v láske, ...

Na úvod len prezradíme, že v novom roku bude šieste znamenie zverokruhu zbierať plody práce minulých rokov. Ako sa mu bude dariť v láske, práci či zdraví? Všetko sa dozviete.

Fotogaléria

Kariéra a peniaze

V prvom štvrťroku sa pripravte na pracovnú záťaž, ktorú treba len vydržať. Zrejme budete sedieť na viacerých stoličkách naraz. Nakoniec to bude stáť za to. Od apríla sa všetko vyjasní, ktorá práca a pozícia je pre vás vhodná.

Od polovice mája vás bude Jupiter „lákať“ na ďalšie vzdelávanie alebo cestu do zahraničia. Neváhajte túto skvelú ponuku osudu využiť, hoci sa rozhodnúť nemusíte okamžite, nakoľko s tým máte čas do júna.

Stav vašej finančnej situácie úzko súvisí s vašou disciplínou. V prvej polovici roka môžete mať väčšie výdavky, ktoré môžete považovať za investíciu. Počiatočná nevôľa s peniazmi nadobudne v druhej polovici roka význam a dokonca prinesie výhody. Pokračovanie na ďalšie strane.

Máte muža v tomto znamení? POZOR naňho! Ak by chcel, dostal by každú! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});