Máte muža v tomto znamení? POZOR naňho! Ak by chcel, dostal by každú!

Sú cieľavedomí, vtipní a pozorní. V ich spoločnosti sa cítite príjemne a máte pocit, že ich poznáte už veky. Je to však ich bežný spôsob ...

Sú cieľavedomí, vtipní a pozorní. V ich spoločnosti sa cítite príjemne a máte pocit, že ich poznáte už veky. Je to však ich bežný spôsob komunikácie, preto si dajte pozor, aby ste nezostali sklamaná.

Fotogaléria

Muž v znamení Vodnára sa v spoločnosti často stáva stredobodom pozornosti pre svoj zmysel pre humor a inteligenciu. Blízkych priateľov má však málo, akoby sa mohlo zdať. Vie byť totiž bezcitný, občas až krutý, o pocitoch nehovorí a ostatných pozorne skúma.

Veľký pozor na tieto 3 znamenia: Sú najhoršími EX! Ste medzi nimi? Zobraziť článok

Jeho šarmu pravdepodobne podľahnete rýchlo a možno prežijete krátke, no intenzívne chvíle. Nelipnite na tejto skúsenosti. Pre muža Vodnára ste boli príjemným dobrodružstvom, no nečakajte, že sa vám ozve hneď na druhý deň. Dajte mu čas a ak sa rozhodne, že vás chce opäť vidieť, určite sa znova objaví. Netlačte na neho, nadobro by ste ho odohnali.

Muž Škorpión si na rozdiel od Vodnára na pocitoch zakladá. Je príťažlivý a tajomný, no ťažko mu porozumieť, čo občas spôsobí v spoločnosti drobné nepríjemnosti a nepochopenie jeho osobnosti. Priateľov si vyberá veľmi obozretne, a to isté platí aj pre partnerku. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});