Ste neustále na cestách? Vďaka týmto fantastickým BEAUTY TIPOM budete vyzerať všade ako z časopisu!

Ak sa aj vy často presúvate medzi krajinami, dlhé hodiny sedíte v aute, lietadle, tak určite viete, že vaše beauty rutiny idú často bokom. ...
  • Zdroj: Getty/SDI Productions

Ak sa aj vy často presúvate medzi krajinami, dlhé hodiny sedíte v aute, lietadle, tak určite viete, že vaše beauty rutiny idú často bokom. Nahradí ich improvizácia, no aj tá sa dá zvládnuť na jednotku s hviezdičkou ak viete, ako na to. Pomôžeme.

„Všetko v jednom“ produkty

Zabijete nie dve, možno aj tri alebo štyri muchy jednou ranou. Napríklad hydratačný lesk na pery poslúži aj ako odtieň na očné viečka. Alebo na líčka. Stavte na neutrálne farby – jemnú ružovú, červenkastú, fialovú. Sú to odtiene, ktorými nič nepokazíte.

Na hydratáciu používajte oleje, ideálnou voľbou je jojobový olej. Tento olej môžete použiť ako odstraňovač mejkapu, zároveň vám však vyživí a zhydratuje pokožku.

Štyri malé zázraky, ktoré dokáže s vaším telom obyčajný citrón: Belšie zuby či pevné nechty sú IBA ZAČIATOK! Zobraziť článok

Hydratácia je must!

Dlhé hodiny v lietadle vysušujú pokožku, preto nezabúdajte na pitný režim. Ani na pleťové hmly s hydratačným účinkom, ktoré osviežia vašu pokožku, intenzívne vyživujú a výsledkom bude skutočne hladká, vláčna a žiarivá pleť. Staviť môžete aj na hydratačné masky.

undefined
Za tieto 2 veci zaplatíte len pár centov, no pleť vám budú závidieť aj 20-ročné! Zobraziť článok

Verte tomu, že letušky v lietadlách videli oveľa divnejšie veci ako ženu s maskou na tvári a pleť sa vám za tých 20 minút starostlivosti určite poďakuje.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});