Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie PANNY?

Na úvod len prezradíme, že v novom roku bude šieste znamenie zverokruhu zbierať plody práce minulých rokov. Ako sa mu bude dariť v láske, ...

Na úvod len prezradíme, že v novom roku bude šieste znamenie zverokruhu zbierať plody práce minulých rokov. Ako sa mu bude dariť v láske, práci či zdraví? Všetko sa dozviete.

Fotogaléria

V roku 2023 budete v rukách osudu, čo nie je zlé. Ak nie ste spokojní, stále môžete urobiť potrebné zmeny. Čím odvážnejšie budú, tým skôr sa dostaví úspech.

undefined
Tu sú vaše šťastné čísla podľa znamenia zverokruhu: Môžu vám pomôcť! Zobraziť článok

Láska u zadaných

Rok s koncovkou 22 asi nebol v tomto smere veľká sláva, preto si zaumienite, že v tom novom chcete vrátiť vzťahu trochu vášne. Na to budete potrebovať aj dvoch skvelých pomocníkov, dobré nápady a samozrejme financie (lebo každý špás niečo stojí). A verte, že to budú dobre investované peniaze. Potvrdzuje to Saturn od začiatku marca, a Jupiter od polovice mája.

Obe planéty robia vaše spojenectvá odolnými a silnými, ale o zvyšok sa musíte postarať osobne. Vo výhľade môže byť aj spoločné sťahovanie sa, svadba, narodenie dieťaťa…

Láska u nezadaných

Z ostatných skúseností sa stávate viac opatrnejší, a možno si trochu nie ste istí, čo/koho vlastne hľadáte. Planéta Saturn od prvej štvrtiny marca sľubuje osudové stretnutie, ktoré sa trochu zamotá. Táto osoba sa vám asi nebude zo začiatku celkom páčiť, no postupom času ju k sebe pustíte bližšie.

Od polovice mája sa s vami môže Jupiter trochu pohrať, buď to prehĺbi vzťah, alebo vám privedie pred oči inú osobu. Výber bude na vás. Pokračovanie na ďalšej strane.

Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie LEVA? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});