Nepríjemné AKNÉ NA ZADKU môžete poraziť: Chce to čas a osvedčené triky, toto funguje!

Vyrážky na zadku sú normálne a extrémne časté. Nie je úplne jednoduché zbaviť sa ich, no ak si doprajete čas, v lete zahviezdite s krásnym ...

Vyrážky na zadku sú normálne a extrémne časté. Nie je úplne jednoduché zbaviť sa ich, no ak si doprajete čas, v lete zahviezdite s krásnym pozadím.

Fotogaléria

Aj keď sa vám zdá, že máte na zadku „iba klasické“ akné, vyrážky na pozadí môžu signalizovať rôzne kožné ochorenia. Aby to bolo ešte zábavnejšie, všetky tieto prejavy majú rôzne príčiny a požiadavky na liečbu, čo znamená, že ak sa ich chcete zbaviť, musíte najprv vedieť, s čím pracujete.

Poznáte najdôležitejší vitamín pre vašu pleť?
Poznáte najdôležitejší vitamín pre vašu pleť? Spomalí starnutie a zlepší kvalitu pokožky! Zobraziť článok

Čo spôsobuje akné na zadku?

Skutočné akné na zadku je spôsobené nadprodukciou mazu, ako všade inde. Hormóny, stres, genetika a vaše obľúbené jedlá môžu spôsobiť, že sa póry zväčšia, baktérie usadia – tie vytvoria zápal, upchajú póry a bum. Máte akné alebo iný kožný problém.

Predtým, ako si kúpite rôzne pleťové vody a elixíry, musíte zistiť, s akým typom problému máte dočinenia. Ponúkame stručný a základný rozpis najtypickejších z nich. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});