Mladá Češka prišla s PERFEKTNÝM nápadom: Dámy, túto skvelú vychytávku budete zbožňovať!

Body Moody je vyhrievané body, ktoré vám zaistí príjemné, bolesti uvoľňujúce teplo počas menštruácie, nech ste kdekoľvek. Kúsok je navonok ...
  • Zdroj: Instagram / @body_moody, Zuzana Veselá

"Body Moody" je vyhrievané body, ktoré vám zaistí príjemné, bolesti uvoľňujúce teplo počas menštruácie, nech ste kdekoľvek. Kúsok je navonok neviditeľný, no pre ženy trpiace bolesťami podbruška priam geniálny!

Za celým projektom stojí Kateřina Rydlová, priemyselná dizajnérka v odbore zdravotníckych a lekárskych pomôcok. Téma „Body Moody" pôvodne ovládla jej semestrálnu prácu a neskôr podnikanie, ktoré vedie spolu s Dorotou Kafoszovou. Spolu pomohli už desiatkam žien.

Menštruačné bolesti majú rôzny pôvod, no väčšinu žien trápi nekomfort spôsobený sťahovaním svalov maternice. Aby bolo možné bolesť uvoľniť, je potrebné tkanivo prekrviť a prostredníctvom krvi okysličiť. To je možné práve vďaka teplu.

Bolestivá menštruácia? Zalejte prevarenou vodou túto koreninu, úľava sa dostaví takmer okamžite! Zobraziť článok

Hrejivé body je ušité z dvojitej vrstvy viskózy, ktorá perfektne vedie teplo a je príjemná pre svoju nositeľku. V prednej časti v oblasti podbruška a v zadnej časti v krížovej oblasti až po kostrč, je do body zabudovaná hrejivá vodivá vrstva, podobná elektrickej dečke. Táto je však tenká iba 1 mm, preto si jej prítomnosť vôbec nevšimnete.

Napriek tenkej vodivej vrstve, kúsok vydrží minimálne 200 praní.

Body má na boku malé neviditeľné vrecko s ovládaním, do ktorého sa vkladá baterka. Nechýba mobilná aplikácia, ktorá obsahuje viac režimov a pár vychytávok. Vyhrievanie vydrží od 100 do 180 minút, podľa stupňa intenzity.

Plnohodnotný kúsok vášho šatníka: Praktické, nadčasové a ľahko kombinovateľné body vám pridá na ženskosti! Zobraziť článok

Menštruácia už nemusí byť každomesačnou traumou.

Perfektnou správou je, že vynález je na rozdiel od rôznych tabletiek proti bolesti bez vedľajších účinkov. Zároveň neplní len funkciu tlmenia bolesti, ale odstraňuje aj jednu z jej príčin.

Vďaka tomuto nápoju bude vaša menštruácia znesiteľná
Zabudnite na lieky: Nápoj, vďaka ktorému bude vaša menštruácia znesiteľnejšia Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});