Ako Shakira odhalila partnerovu neveru: Jeho mobil ani oblečenie za tým nehľadajte, prezradila ho JEDINÁ vec v kuchyni, tvrdí

Podozrievavá žena je silný protivník, ktorého neradno podceňovať. O tom by vedel rozprávať Shakirin bývalý partner Gerard Piqué.
  • Galéria10
  • Zdroj: Northfoto, reprofoto YouTube / Shakira

Podozrievavá žena je silný protivník, ktorého neradno podceňovať. O tom by vedel rozprávať Shakirin bývalý partner Gerard Piqué.

Fotogaléria

Ukázalo sa, že v obyčajnej chladničke objavila niečo nezvyčajné: „Musela som otvoriť chladničku, aby som zistila pravdu. Myslíte si, že ste v skutočnom vzťahu, ale nie je to taká pravda, ako ste si mysleli,“ povedala v šou.

Podľa influencerky Ker Weinsteinovej objavila Shakira partnerovu aféru a prítomnosť Clary Chia Marti v jej dome tak, že si všimla v chladničke jedlo, ktoré Piqué nemá rád. Ani ona, ani ich deti. 

Daňové úniky bohatých a slávnych: Shakira nie je jediná! Komu klepli úrady po prstoch? Zobraziť článok

A influencerka môže mať pravdu, pretože v nedávnom videoklipe k piesni Te Felicito so spevákom Rauwom Alejandrom, je na to jasná narážka. V jednej scéne sa speváčka pozerá do chladničky, v ktorej ju pri speve víta odrezaná hlava Rauwa, „tvoja rana mi neotvorila kožu, ale oči áno.“

Kto je vlastne Piquého nová milenka? Clara študuje na univerzite vzťahy s verejnosťou a zároveň pracuje v jeho televíznej produkčnej spoločnosti Kosmos na PR oddelení. Pár chodí spolu rok, a nedávno sa zúčastnil na párty spoločnosti.

Ako komentujú viaceré španielske médiá, tak mladá katalánska blondínka dokázala niečo, čo sa Shakire nepodarilo: vytvoriť príjemné a veselé prostredie s priateľmi. Podľa The Sun bol pár nedávno videný v Prahe, ako spolu s batožinou vychádza z jedného luxusného hotela.

Praha
It's Time to Party: Na čas strávený v týchto pražských baroch nikdy nezabudnete Zobraziť článok

Od rozchodu, ktorý temperamentnú speváčku musel poriadne bolieť, sa už obaja stihli dohodnúť ohľadom pridelenia detí. Podpísali dohodu, podľa ktorej sa speváčka s deťmi presťahuje naspäť do starého domu v Miami, a futbalista si nechá dom, kde doteraz spolu žili.

Nielen Shakira a Pique, ale aj tieto celebritné páry si povedali v roku 2022 zbohom Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});