It's Time to Party: Na čas strávený v týchto pražských baroch nikdy nezabudnete

Ponuka pre zábavychtivých je v matke měst skutočne bezodná. Ponúkame zoznam miest, ktoré by ste vo veľkolepej metropole našich českých ...

Ponuka pre zábavychtivých je v matke měst skutočne bezodná. Ponúkame zoznam miest, ktoré by ste vo veľkolepej metropole našich českých susedov nemali obísť.

Fotogaléria

James Dean Prague (Praha 1)

Originálna americká diner reštaurácia v centre Prahy? To nie je vtip. Zamierte priamo do Starého Mesta, hneď vedľa Staromestského námestia, a zažite 50. roky na vlastnej koži! Už pri vstupe do štýlového interiéru vás ohromí monumentálny stĺp obložený mozaikou s neskutočnou podobizňou Jamesa Deana a Marilyn Monroe a vskutku špeciálne vybavenie inšpirované sedačkami z Chevroletu Bel Air z roku 1952.

Jedálny lístok ponúka originálne americké raňajky (vajíčka pripravené podľa chuti, lievance, vyprážané hash brown, pražená slanina...), nechýba slušný výber burgerov, sendvičov, steakov – stručne, dostanete všetko, na čo máte chuť. Nápojový lístok nesie autentické U.S. prvky. Samozrejmosťou je vanilková a čerešňová cola, prekvapkávaná káva – áno taká, ktorú vám čašníčka počas raňajok priebežne dolieva či legendárny White Russian, obľúbený nápoj Jeffa Bridgesa z filmu Big Lebowski.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});