Toto sú NAJSEXI HOLOHLAVÉ celebrity za rok 2022: Tipnete si vopred favorita, a kto získal prvé miesto?

Agentúra Reboot urobila veľmi zaujímavý a nezvyčajný výskum, počas ktorého určili, kto sú momentálne najsexi holohlavé mužské celebrity.

Agentúra Reboot urobila veľmi zaujímavý a nezvyčajný výskum, počas ktorého určili, kto sú momentálne najsexi holohlavé mužské celebrity.

Fotogaléria

Počas skúmania Reboot sa zohľadnilo niekoľko aspektov na základe ktorých vznikol zoznam TOP 10. Do analýzy sa okrem názorov ľudí pridala aj vedecká stránka. Pomocou počítačového algoritmu sa kontrolovalo napríklad to, ako dobre ich tváre spĺňajú pravidlá zlatého rezu. Medzi skúmané vlastnosti patrila aj fyzická výška či bohatstvo konkrétnej celebrity.

Prvá nemecká supermodelka Veruschka patrila k NAJKRAJŠÍM ŽENÁM SVETA, čas si však na nej vybral krutú daň! Toto vás šokuje Zobraziť článok

Okrem toho záležalo aj na ich hodnotení užívateľmi na Twitteri (od roku 2017), pričom celkovo bolo na výskum použitých približne 2,45 milióna príspevkov.

A bol tu ešte jeden veľmi zvláštny detail – ako krásne sa lesknú plešinky vybraným kandidátom (kvôli tomu vznikla dokonca nová metóda podporená matematickým vzorcom).

Maximálne možné skóre bolo 10 bodov. No a ako dopadli páni bez vlasového porastu?

5. princ William - skóre 6,13 (následník britského trónu, 40 r.)

Hoci sa jeho veličenstvo princ z Walesu musí uspokojiť „iba“ s piatym miestom (v roku 2021 bol dokonca prvý), nemá dôvod na nespokojnosť. Jeho zlatý rez tváre má hodnotu 66,83 %, výška 191 cm, 100 miliónový majetok a titul sú stále maximálne atraktívne pre milióny žien na celom svete.

Princ William
Princ William priznáva problémy: "Hnevám sa," vyhlásil Zobraziť článok

4. Pitbull - skóre 6,16 (americký raper, 41 r.)

Že je ten chlap rozhodne sexi potvrdzuje aj zlatý rez s hodnotou 67,69 %. Navyše podľa údajov z Twitteru je hodnotený ako príťažlivý v 21,59 % tweetov. Okrem prezývky Mr. Worldwide používa aj Mr. 305. Označenie 305 je kód oblasti, kde Armando Christiano Perez (civ. meno) vyrástol. Plus jeho 100 miliónový majetok tiež nie je na zahodenie.

3. Shemar Moore - skóre 6,25 (americký herec, 52 r.)

Bývalý 185 cm vysoký model a herec známy zo seriálov S.W.A.T. a Myšlienky zločinca sa môže pochváliť peknou bronzovou priečkou. Jeho hlava je dokonca lesklejšia ako Vina Diesela, pričom jeho pokožka hlavy odráža svetlo na úrovni 71,85 % štandardnej žiarovky.    

Pozrite si rebríček najrešpektovanejších herečiek súčasnosti Zobraziť článok

Kto je na druhom a prvom mieste? Nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});