Rande NASLEPO môže, aj nemusí dopadnúť katastrofálne: Sexi chlap? Kdeže! SUMO zápasník, ale aj šťastný párik s deťmi. Zažili ste už niečo podobné?

Pár desaťročí dozadu, keď internet ešte nebol taký rozšírený a smartfóny nefungovali  ani v bujných predstavách vizionárov, sa ľudia ...
  • Zdroj: Getty/praetorianphoto

Pár desaťročí dozadu, keď internet ešte nebol taký rozšírený a smartfóny nefungovali ani v bujných predstavách vizionárov, sa ľudia rovnako chceli stretávať a zoznamovať.

"Zažil, a celkom to bola sranda. Nebola vôbec môj typ, ale super baba. Rozprávali sme sa celé poobedie. Hodil som ju nakoniec domov. Potom sme sa stretli asi dvakrát, ale išlo to do stratena." (Ivan, 60)

"Tak pol na pol, prišla som skôr a sadla si v podniku inam. Keď som ho zbadala, radšej som odišla nebadane domov. Vôbec sa mi nepáčil, a bol otrasne oblečený. To by od začiatku nefungovalo." (Siska, 45)   

Prvé rande? Toto stresuje ZNAMENIA ZVEROKRUHU najviac! Blíženci a Baran neznášajú nudu, Lev potrebuje obdiv: Spoznávate sa? Zobraziť článok

"Nikdy som tomu neveril, ale raz ma na to ukecali chlapi z oddielu. Prišla krásna elegantná žena, až som ostal v šoku, že prečo je nezadaná. Otvorila ústa a pochopil som. Po prvé, nevedela ich zatvoriť, a po druhé, čo veta – to mentálne utrpenie. Odvtedy som úplne neznámu nikdy nepozval na večeru.“ (Šimon, 54)

"Od prvej sekundy sme sa smiali ako blázni. Bol to totiž spolužiak zo základnej. Doteraz sme spolu, a máme dve deti.“ (Lenka, 49)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});