Rocková babička má 83 rokov a nohy ako BOHYŇA! Po páde na dno sa vrátila na vrchol: Po násilnom manželovi si nechala len meno

Pred pár dňami oslávila speváčka Tina Turner svoje 83. narodeniny, ktorá na svoj vek vôbec nevyzerá. Pokojne by ste jej ubrali aj dvadsať ...

Pred pár dňami oslávila speváčka Tina Turner svoje 83. narodeniny, ktorá na svoj vek vôbec nevyzerá. Pokojne by ste jej ubrali aj dvadsať rokov.

Fotogaléria

Tina Turner je považovaná za jednu z najpopulárnejších a najúspešnejších rockových speváčok. Magazín Rolling Stone ju zaradil medzi 100 najlepších speváčok všetkých čias.

Z jej albumov sa celosvetovo predalo okolo 200 miliónov kópií, a predala viac lístkov na koncerty ako ktorýkoľvek iný sólový umelec. V minulosti niekoľko turné vyhlásila za posledné, ale stále sa rada vracala na pódia. S profesionálnou kariérou sa rozlúčila až v roku 2021.

Andie MacDowell
Žiadna babička, ale módna bohyňa vo vyzývavej róbe: Andie MacDowell je hrdá na každú šedinu! Zobraziť článok

Na svoj vek vyzerá Tina stále fantasticky, jej nohy sú dodnes obdivované. Možno je to vďaka šťastnému súkromiu po boku oveľa mladšieho nemeckého producenta Erwina Bacha (veľkolepú svadbu mali v roku 2013), alebo zásluhou pravidelných budhistických meditácii či prajným génom Matky prírody.

Ornella Muti
Táto žena nemá vek: Zadok na fotke patrí 67-ročnej Ornelle Muti! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});