Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Veľmi horúca anketa: Slováci priznali, na akom najneobvyklejšom mieste mali sex. Vlaky či zámky sú slabý odvar!

V posteli je to nuda? Možno. Ale to pohodlie sa jej uprieť nedá. Potom tu ale máme fanúšikov adrenalínovejšieho sexu. Kde všade vás to ...

V posteli je to nuda? Možno. Ale to pohodlie sa jej uprieť nedá. Potom tu ale máme fanúšikov adrenalínovejšieho sexu. Kde všade vás to napadlo robiť?

Fotogaléria

„Pri jednom horskom jazere, bolo už celkom šero a chata na dohľad. Všade pokoj, ticho, len sexi blondína a nebo nad hlavou. Stálo to aj za tú kvapavku.“ (Štefan, 44)

„Platí aj orál? Bola to stávka, či ma stihne urobiť ústami v kabínovej lanovke medzi stanicami. Stihla, haha“ (Luky, 23)

"Boli sme rok dozadu dovolenkovať v Chorvátsku, a muž nám požičal malý katamarán. Vyplávali sme na more, a užili si nad vodou vodu na sieti. Celkom divočinka." (Petronela, 40)

Sex s viacerými mužmi naraz: Krásky, ktoré prežili horúci GRUPÁK, ale aj také, ktoré ostali len pri vlhkých snoch! Zobraziť článok

„Keď bývalá manželka ešte hrávala divadlo, tak raz som ju prekotil po predstavení v šatni. Bolo to epickejšie ako celá ich veselohra.“ (pán bez mena, asi 60+)

„Kamarát robil sprievodcu na jednom krásnom zámku, tak som ho ukecala, či by nás tam mohlo nechať chvíľu s priateľom po poslednom návštevníckom vstupe. Nechal. Spojili sme tam minulosť a budúcnosť. Ostala som tehotná. Dcérku tak voláme jasná princezná.“ (Lucia, 36)

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});