Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Erotický večerníček na víkend: Pre nás oboch to bola krásna premiéra, akú si ešte asi zopakujeme

Letná dovolenka a zamilovaná dvojica je silná kombinácia na vzrušenie každého druhu. Ničnerobenie, teplo, drinky, more a minimum oblečenia ...

Letná dovolenka a zamilovaná dvojica je silná kombinácia na vzrušenie každého druhu. Ničnerobenie, teplo, drinky, more a minimum oblečenia sa niekde musia prejaviť.

Fotogaléria

Páčil sa vám začiatok našej dovolenky? Tak potom by ste nemali premeškať ani pokračovanie. Môžem prezradiť, že sa to pekne zvrhlo.

Po spomínanom východe slnka s rýchlovkou na pláži som uprednostnila posteľné judo na izbe. S hlasným vzdychaním pri sexíku som si ťažkú hlavu nerobila, veď s vedľajšou izbou sme sa poznali už viac, ako by bolo niekomu milé.

Občas sme sa stretli v jedálni, alebo na pláži, alebo to nebolo nič neobvyklé. Okrem malého detailu. Mladá suseda sa vždy akosi dlhšie na nás zadívala. Jej sugardaddy si nič nevšimol, a možno ani nechcel.

„Čo hovoríš na blond modrookú opičku," ako sme si ju medzitým familiárne s manželom pomenovali. "Ale fajn, je celkom použiteľná,“ prišla od neho nekonkrétna odpoveď. „Takže by si ju bez hanby… veď vieš,“ nenápadne sondujem.

„Keby som ťa nemal miláčik, tak ju šupnem, že by pri tom vrieskala ako splašený šimpanz,“ ledabolo prehodil a usrkával si z chladeného drinku „Aha, takže sa ti páči,“ nástojím na jasnej odpovedi. „Asi tak ako tebe hollywoodski fešáčikovia. Pozrieš sa, a v duchu vieš, že aj tak nič nebude. Neboj sa láska, dnes sa zahráme na tých šimpanzov mi dvaja. Ale toto ešte musím vidieť.“ „Čo? Kde?" premkla ma zvedavosť.

Na hotelový parket sa k slaďákom začali zbierať páriky. Modrooká opička zjavne nasilu vytiahla svojho milého, ktorý by radšej asi popíjal whisky a listoval v novinách. „Veď ten je úplne mimo rytmu,“ posmešne komentujem suseda na parkete. „Hlavne, že v noci drží rytmus ako má,“ dodáva manžel. Stretli sa nám pohľady, teda nám ženám, a začala som byť v pomykove. O čo jej ide?

„Poď na jeden. Smiem prosiť?“ vytiahol ma zrazu muž. Tancovali sme od nich na necelé dva metre. Obe zavesené na svojich… opäť z jej smeru priletel vzdušný bozk a žmurknutie. Muselo to byť mne, bolo to mne. Žeby bola aj aj?

Pomalý tanec je predohrou k sexu, tak to teda platí. Po slaďákoch boli na izbe aj „šimpanzy“, ale hlavu som mala plnú divokých myšlienok.  A tie sa najlepšie triedia na čerstvom vzduchu.

Vyšla som na balkón a zahľadela do diaľky nad horizont. Tú romantiku kazil jeden nevhodný zvuk. Vzlykanie a tichý plač. „Opička“ sedela schúlená na svojom balkóne a vzlykala. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});