Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Veľmi horúca anketa: Slováci priznali, na akom najneobvyklejšom mieste mali sex. Vlaky či zámky sú slabý odvar!

V posteli je to nuda? Možno. Ale to pohodlie sa jej uprieť nedá. Potom tu ale máme fanúšikov adrenalínovejšieho sexu. Kde všade vás to ...

V posteli je to nuda? Možno. Ale to pohodlie sa jej uprieť nedá. Potom tu ale máme fanúšikov adrenalínovejšieho sexu. Kde všade vás to napadlo robiť?

Fotogaléria

„Raz sme s bývalou frajerkou dostali chuť na rýchlovku v ruinách hradu. Nechodilo tam veľa ľudí, ale aj tak to bol adrenalín. Určite by sme nechceli byť načapaní rodinkou. Druhýkrát to bol senník v Malých Karpatoch. Dúfam, že sme nepohoršili lesnú zver.“  (Miro, 42)  

„S mladým kolegom v sklade zeleniny. Ja som mala šťavnatú broskynku, on tvrdý banán, akcia mohla začať. Škoda, že sa to už neopakovalo, bolo to fakt výživné.“ (Simona, 29)

„V našom starom kine, keď som bol ešte mladý. Na balkón sa vtedy nechcelo chodiť ani starým uvádzačkám. Za pár korún sme si kúpili lístky na poobedné najnudnejšie predstavenie. Ale to bolo takých 35 rokov dozadu.“  (Peter, 56)

„Využila som prezliekaciu kabínu v obchode. Sama.“ (Siska, 32)

„Starký mal za stodolou ošarpanú skriňovú „vetriesku“. Keď som tam bol jeden rok na prázdninách, tak som si tam vodil susedu. Všetko okolo nás vŕzgalo, vonku teplo, mladá baba podo mnou... ach, krásne leto.(Šimon, 41)    

„V pivnici. Išli sme odniesť staré veci a... zdržali sme sa. Prostredie nič moc, ale zaujímavá skúsenosť. Môj po minúte nevedel, či kričím od vzrušenia, alebo kvôli veľkému pavúkovi na stene.“ (Alica, 26)

Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});