Mrcha zo seriálu Hra o Tróny: Aj Lena Headey má skúsenosť so škandalóznym filmovým producentom, ktorý ju sexuálne obťažoval

Milovníci historických seriálov určite pred časom neobišli ani epickú sériu Hra o tróny (Game of Thrones). Jednou z hlavných úloh bola ...

Milovníci historických seriálov určite pred časom neobišli ani epickú sériu Hra o tróny (Game of Thrones). Jednou z hlavných úloh bola kráľovná Cersei Lannister.

Fotogaléria

Talentovaná Lena ale ani omylom neskončila s dobývaním obrazovky a je stále zaneprázdnená ďalšími projektmi. Okrem hlasového herectva sa ďalej objavila v akčnej snímke Gunpowder Milkshake (2021) či v novom thrillery 9 Bullets (2022). Jej hlas možno počuť aj v animákoch pre deti.

Quentin Tarantino
Tarantino zvozil dnešný Hollywood pod čiernu zem: Sme svedkami najhorších filmov v histórii, tvrdí. JEDEN z nich však miluje Zobraziť článok

Podľa filmového serveru imbd.com má už na budúci rok pripravené účinkovanie v dvoch televíznych seriáloch a ďalších dvoch napínavých filmoch, pričom počas tohto októbra sa pustila aj do svojho režisérskeho debutu na thrillery Violet.

Odvrátenou stranou života mnohých hollywoodskych herečiek bola aj jej hrozná skúsenosť so škandalóznym filmovým producentom Harveym Weinsteinom, ktorý ju sexuálne obťažoval a následne zastrašoval, aby nikomu nehovorila o tom, čo sa medzi nimi stalo. Weinsteina neskôr obvinilo celkovo 87 žien.

Scarlett Johansson
Majsterka módy, Scarlett Johansson: 15 outfitov, pri ktorých zabudnete dýchať! Zobraziť článok

Lena nezaháľa ani v súkromí. Je tretíkrát vydatá. Prvým manželom bol hudobník Peter Paul Loughran (od 2007 – 2013) s ktorým má syna Wyllie Eliota. S druhým manželom režisérom Danom Cadanom bola iba rok (2018 – 2019), ale stihli splodiť syna Teddyho. Od roku 2022 je vydatá za amerického herca a spisovateľa Marca Menchaca.

Lenu Headey (FOTO TU>>>) ako kráľovnú Cersei už asi nikdy nedostaneme úplne hlavy. Možno ju v budúcnosti čaká ešte filmová úloha, ktorou mrchu kráľovnú prekoná.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});