Ako si muži predstavujú SUPERŽENU? Vo filme Karola Vosátku, ktorý mieri na plátna kín, sa ukrýva odpoveď

Blondínka? Tmavovláska? V akom veku? A akej postavy? Predstava slovenských mužov o ideálnej žene vás možno prekvapí – je naozaj rôznorodá.

Blondínka? Tmavovláska? V akom veku? A akej postavy? Predstava slovenských mužov o ideálnej žene vás možno prekvapí – je naozaj rôznorodá.

Fotogaléria

Šiesti slovenskí scenáristi mali napísať filmovú poviedku o superžene, ako ju vidia oni sami vo svojej fantázii. Režisér Karol Vosátko dal potom ich scenárom podobu jedinečného poviedkového filmu, ktorý príde do kín 1. decembra 2022.

Mužský pohľad na ženský svet je vo filme Superžena nečakane pestrý, nechýbajú prekvapivé zápletky a vyznenia. Na plátne sa stretneme so ženami v rôznych situáciách, ktoré na prvý pohľad nemajú nič spoločné s predstavou ženy v superlatívoch. O to sú jednotlivé poviedky prekvapivejšie…

Ako vyzerá žena, z ktorej muži šalejú? Rozhodujú 4 veci na vašom tele, dotiahnite ich do dokonalosti! Zobraziť článok

Ako sa môže žena vysporiadať so žiadostivosťou? Ako znáša neveru? Máte tušenie, o čom sa rozprávajú pornoherečky v šatni pred nakrúcaním? A ak ste si náhodou mysleli, že sa žena dokáže zamilovať iba do inej osoby, filmová novinka vás vyvedie z omylu.

V jednotlivých poviedkach sa objavujú viaceré známe slovenské herečky a publikum sa môže tešiť na Dianu Mórovú, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Zuzanu Porubjakovú, Mirku Gális Partlovú, Renátu Ryníkovú, alebo Tatianu Dykovú, hostku z Českej republiky.

Ich mužskými náprotivkami budú Marko Igonda, Lukáš Latinák, Miroslav Krobot, Jaroslav Plesl a Superžena je posledným filmom, v ktorom sa objaví herec Gejza Benkő.

Nesporne zaujímavým je tiež zloženie scenáristov, ktorí majú jednotlivé poviedky na svedomí. Viliam Klimáček, Stano Guštafík, Jozef Koleják, Miro Šifra, Petr Kolečko a scenáristickú šesticu uzatvára Karol Vosátko. Práve on režijne zastrešil aj film Superžena.

Do slovenských kín jeho dielo v decembri uvedie distribučná spoločnosť Continental film.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});