TOTO zje Mila Kunis po svojich deťoch! A otvorene priznala aj to, prečo má každý večer dobrý dôvod na kalorickú dobrotu

Krásna, talentovaná a úspešná herečka je šťastne vydatou pani a mladou mamou. Zažíva tak rodinné starosti a radosti ako ostatné bežné ženy.

Krásna, talentovaná a úspešná herečka je šťastne vydatou pani a mladou mamou. Zažíva tak rodinné starosti a radosti ako ostatné bežné ženy.

Fotogaléria

Mila Kunis (39) sa vo veľkom vracia, a to znamená, že túto americkú herečku budeme môcť vídavať častejšie. Popri výchove dvoch detí s hercom Ashtonom Kutcherom (vzali sa v roku 2015) stihla najnovšie nakrútiť mysterióznu drámu Najšťastnejšie dievča pod slnkom (Luckiest Girl Alive).

Model Irina Shayk poses for Australian brand Zimmermann Resort 2021 Swim campaign
Irina Shayk nechápe ľudí, ktorí chudnú: Ja jem úplne VŠETKO, tvrdí Zobraziť článok

Magazínu Harper's Bazaar nedávno prezradila, ako vyzerá jej bežný deň, a čo všetko zje. Kto háda, že začína čerstvo vytlačenou pomarančovou šťavou, je na omyle. Ona totiž začína kávou, pri ktorej nie je vyberavá, ale je náročná na smotanu, pričom sa rozhoduje pre vanilkové ovsené mlieko, ktoré si pred pridaním do kávy napení.

"Moje typické raňajky sú niekedy zvyšky, ktoré moje deti nezjedli od rána," hovorí Mila vo videu. "Robím to proti plytvaniu jedlom, takže zjem ich zvyšky."

Jedným dychom priznáva, že tie nie sú vždy najsýtejším jedlom, takže si občas urobí avokádový toast z celozrnného chleba, korením a vajíčkom. Prípadne hummus alebo tzatziki.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});