Bývalá zamestnankyňa princa Williama zhodnotila Katino chovanie: Prezentuje novodobý matriarchát, tvrdí

Kate Middleton sa svojej úlohy princeznej zhostila pokorne a elegantne. Nezahadzuje minulosť a tradíciu, naopak, prináša do nej svoj ...

Kate Middleton sa svojej úlohy princeznej zhostila pokorne a elegantne. Nezahadzuje minulosť a tradíciu, naopak, prináša do nej svoj osobitý vklad!

Fotogaléria

Posledné týždne boli pre kráľovskú rodinu naozaj namáhavé. Koncom leta sa princ William s manželkou Kate presťahovali do nového sídla vo Windsore. Ich deti súčasne zmenili školu a hneď v prvý deň nástupu bolo oznámené úmrtie kráľovnej Alžbety II. To na rodinu upriamilo ešte väčšiu pozornosť a mediálny tlak zmohutnel.

Išlo nepochybne o extrémne vypäté obdobie, veď už len samotné sťahovanie patrí k desiatim najhorším stresovým faktorom. Keď sa k tomu pridá smrť v rodine, emócií na spracovanie je viac než dosť. Princ William sa zároveň musel zhostiť nových povinností a momentálne riadi celé vojvodstvo Cornwall. Okrem toho pomáha s prípravami májovej korunovácie kráľa Karola III.

Princezná Kate však aj túto situáciu zvládla bravúrne. Bývalá súkromná sekretárka princa Williama, Jamie Lowther-Pinkerton, o nej pre People povedala: „Je to matriarchát. Nie v zmysle staršej ženy s perlami, ale tým, ako vedie rodinu a radí (Williamovi), keď chce.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});