Opatrovateľky v Hollywoode to majú brutálne ťažké: ŠIALENÉ požiadavky Madonny a aha, čoho je schopná rozmaznaná dcéra Kourtney Kardashian

Byť opatrovateľkou je snom mnohých mladých žien. Stať sa opatrovateľkou celebrít sa preto zdá byť dokonale splneným snom. Je to však ...

Byť opatrovateľkou je snom mnohých mladých žien. Stať sa opatrovateľkou celebrít sa preto zdá byť dokonale splneným snom. Je to však naozaj tak?

Fotogaléria

Kým niekto by možno čakal, že pracovať pre celebritu je skvelou pracovnou príležitosťou aj do budúcnosti, nie vždy je kvôli náročným požiadavkám možné túto prácu vykonávať aj dlhodobo.

Gordon Ramsay s deťmi
Slávny šéfkuchár Gordon Ramsay vychováva svoje deti BRUTÁLNE tvrdo: Jeho pravidlá vám vyrazia dych! Zobraziť článok

Meghan Markle a princ Harry

Najkratšie, doslova len do druhej noci vydržala opatrovateľka kráľovskej rodiny. Ako uviedol Daily Mirror, Meghan a Harry hľadali opatrovateľku, ktorá im pomôže s nočným režimom malého Archieho.

Prvú museli prepustiť po druhej noci vraj kvôli nezodpovednosti a neprofesionálnemu správaniu. Druhej nedôverovali kvôli predchádzajúcej skúsenosti a tiež ju po krátkom čase prepustili. Nakoniec im vyhovovala až tretia, ktorú si najali hlavne na dennú starostlivosť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});