Vzťahy v troskách: Charles sa chcel udobriť s Harrym, takú reakciu od syna nečakal

Princ Harry a Meghan Markle neprijali pozvanie princa Charlesa na letný pobyt na panstve Balmoral.

Princ Harry a Meghan Markle neprijali pozvanie princa Charlesa na letný pobyt na panstve Balmoral.

Fotogaléria

Ich šance na udobrenie sa rozplývajú ako ranná hmla. Po napätí a zmrazených úsmevoch na pohrebe princa Philipa, či oslavách kráľovnej Alžbety II., prišla ďalšia rana - Harry o otcove pokusy o zmierenie nemá záujem. 

Zmrznuté úsmevy na oslavách Harryho babičky.
Vyzradili dôvod presťahovania Harryho a Meghan: "Nenávidel to tam," tvrdí zdroj Zobraziť článok

Jeho manželka Meghan navyše naznačila, že zlé vzťahy s kráľovskou rodinou sa už urovnať nedajú. "Nezlomil nad nimi palicu aj napriek ich neustálym útokom, ktoré v poslednom čase iba silnejú," zveril sa blízky priateľ princa Charlesa portálu Mirror.

O čo ide: Princovi z Walesu nedajú napäté vzťahy v kráľovskej rodine spať. A tak navrhol Harrymu, aby spolu s manželkou a deťmi, zostali počas leta v Británii na jeho panstve Balmoral.

"Myslel si, že je to dobrá príležitosť pre všetkých, ale Charlesovo pozvanie bolo razantne odmietnuté," tvrdí zdroj, podľa ktorého sú Harry a Meghan na panstve vždy vítaní.

Aby toho nebolo málo, Meghan mala pred pár dňami naznačiť, že puto princa Harryho s otcom skončilo vo chvíli, kedy sa dobrovoľne rozhodli vzdať svojich kráľovských povinností. "Harry sa vyjadril, že v tomto procese stratil otca. Je to jeho rozhodnutie," povedala Markle časopisu The Cut. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});