Je všetko v rukách kráľa Karola III.? Za TOTO môže svojim vnúčatám od Harryho odoprieť kráľovské tituly

Princ Harry urobil mimoriadne opatrenia, aby sa pokúsil urovnať vzťahy so svojím otcom, kráľom Karolom III., po tom, čo sa prevalil jeho ...

Princ Harry urobil mimoriadne opatrenia, aby sa pokúsil urovnať vzťahy so svojím otcom, kráľom Karolom III., po tom, čo sa prevalil jeho šokujúci rozhovor pre Oprah.

Fotogaléria

Kráľovská redaktorka magazínu Vanity Fair Katie Nichollová v knihe The New Royals (Nové kráľovské rodiny) opisuje kroky vojvodu zo Sussexu, aby opäť postavil vzájomné mosty v britskej kráľovskej rodine. Téme sa venoval aj web graziadaily.co.uk.

Harry údajne navrhol, aby využili služby mediátora tretej strany. Odpoveďou na sprostredkovateľa mu bolo vyjadrenie, že v ich rodine si všetko riešia len medzi sebou.

Kamarátky či najväčšie nepriateľky: Čo hovoria hviezdy na vzťah medzi Kate Middleton a Meghan Markle? Zobraziť článok

Harry a Meghan sa mali cestou na akciu Invictus Games 2020 v Holandsku zastavili v Buckinghamskom paláci a dohodli si audienciu u kráľovnej. "Princ Karol trval na tom, že sa s Harrym a Meghan stretne ešte pred ich audienciou u kráľovnej," píše Nicholl. "Podľa jedného zo zasvätených sa chcel uistiť, že Harry ju nebude môcť uchlácholiť tak, ako to urobil Andrew, a prinútiť ju, aby súhlasila s čímkoľvek bez jeho súhlasu."

Aby toho nebolo málo, Sussexovci zrejme meškali tak dlho, že Karol mal čas na syna a nevestu len 15 minút, kým musel odísť na bohoslužbu na Windsorskom zámku, kde po prvýkrát zastúpil kráľovnú.

Kráľovná Alžbeta II.
Učte sa od kráľovnej: 10 užitočných beauty lekcií, za ktoré môžeme ďakovať Alžbete II. Zobraziť článok

Nichollová prezrádza, že blízki nového kráľa hovoria, že sa neprestane snažiť zaceliť roztržku so svojím synom, preto im vo svojom prvom prejave ako monarcha vzdal dojemnú poctu. Stále však existujú isté veľké prekážky. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});