Ktoré znamenia zverokruhu čaká tvrdý december? Modlite sa, aby ste neboli medzi nimi, prichádzajú chvíle, ktoré NEPOTEŠIA!

Tí, ktorí sa narodili v nasledujúcich znameniach, by sa mali pripraviť na ťažké chvíle, pretože zažijú pár čudných týždňov v kariérnom ...
  • Zdroj: Getty/Galeanu Mihai

Tí, ktorí sa narodili v nasledujúcich znameniach, by sa mali pripraviť na ťažké chvíle, pretože zažijú pár čudných týždňov v kariérnom aj osobnom živote.

Vodnár

Toto rozhodne nie je rok Vodnára! Tento rok si už vytrpel toľko zlého, že tieto udalosti len veľmi ťažko spracuje, a v poslednom mesiaci roka to bude zrejme ešte výraznejšie.

Veríte v mágiu čísiel? Tak potom by ste mali poznať aj tie anjelské, aby ste vedeli, čo vás čaká Zobraziť článok

Nedovoľte, aby sa vás zmocnilo nahromadené napätie, ktoré vám len strpčuje každý deň. Skúste sa naučiť rôzne relaxačné techniky, zacvičte si jogu, meditujte, prípadne si vyberte zvukovú terapiu, ktorá pohladí aj dušu.

Musíte sa naučiť koncept „pomalého života“, pretože váš neustály zhon sa čoskoro prejaví na zdraví. Starajte sa o seba, pretože telo máte len jedno, tak nech je toto váš chrám, ktorý ochraňujete pred všetkým! Verte, že ak zmeníte vnímanie a životný štýl, začiatkom budúceho roka vám láska opäť zaklope na dvere.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});