Ktoré znamenia zverokruhu čaká tvrdý december? Modlite sa, aby ste neboli medzi nimi, prichádzajú chvíle, ktoré NEPOTEŠIA!

Tí, ktorí sa narodili v nasledujúcich znameniach, by sa mali pripraviť na ťažké chvíle, pretože zažijú pár čudných týždňov v kariérnom ...
  • Zdroj: Getty/Galeanu Mihai

Tí, ktorí sa narodili v nasledujúcich znameniach, by sa mali pripraviť na ťažké chvíle, pretože zažijú pár čudných týždňov v kariérnom aj osobnom živote.

Škorpión

Rok 2022 bol pre Škorpióna ako stvorený až do novembra, pretože aj keď mal tento rok pripravených veľa nepríjemností, aj tak si s prekážkami poradil bravúrne.

Nadviazal mnoho nových a hodnotných spojení, konečne sa mohol venovať svojim obľúbeným činnostiam a záľubám, nehovoriac o tom, že sa dokázal aj citovo nabiť so svojou rodinou a blízkymi. No aj napriek tomu, že je všetko ako v rozprávke, posledný mesiac pre neho čaká niekoľko trápnych prekvapení.

Veľký pozor na tieto 3 znamenia: Sú najhoršími EX! Ste medzi nimi? Zobraziť článok

Zrejme budete v práci znevýhodnení, pretože niekto z kolegov zo žiarlivosti či závisti povie vedeniu niečo, čo aj keď to nie je pravda, môže narobiť veľa škody. Takže teraz majte oči otvorené a uši nastražené, a hlavne si dobre si premyslite, koho si k sebe pustíte.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});