Veľký pozor na tieto 3 znamenia: Sú najhoršími EX! Ste medzi nimi?

Je prirodzené, že každý človek reaguje na rozchod inak. Ale vedeli ste o tom, že aj vaše znamenie môže prezradiť o vás to, ako sa po ...

Je prirodzené, že každý človek reaguje na rozchod inak. Ale vedeli ste o tom, že aj vaše znamenie môže prezradiť o vás to, ako sa po rozchode správate? A nielen vy, aj váš partner. Prinášame vám tých najhorších bývalých!

Fotogaléria

Všetko sa raz skončí, a to platí, bohužiaľ, aj pre niektoré naše vzťahy. Kým niekto po rozchode situáciu neprežíva dramaticky, nerieši ju a posunie sa ďalej, iný sa s touto bolestivou skutočnosťou nevie tak ľahko vyrovnať, poprípade vám urobí peklo zo života.

Vďaka jednému kroku získajte vášho ex späť...
Ste si istá, že s EX patríte k sebe? Overený trik, ktorý ho privedie naspäť k vám Zobraziť článok

Lev

Veľa ľudí narodených v tomto znamení má neprekonateľný šarm a vyžaruje pozitívnu energiu, preto je ľahké sa do Leva, či Levice zamilovať. No keď sa putá pretrhnú, táto energia sa mení na manipuláciu.

Snažia sa po rozchode vyzerať pred spoločnými priateľmi čo najlepšie a hlavne nevinne, dokonca to skúšajú aj na vás. Zmanipulujú vás natoľko, že ich začnete ľutovať, a pritom oni sami už majú rozohranú hru veľakrát niekde inde.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});