Kate PORUŠILA tvrdý palácový protokol, ktorý šokoval bežných ľudí: Prísny ZÁKAZ na jednu vec, za svoj prešľap bude pykať!

Kráľovský protokol je súbor prísnych pravidiel, ktoré sa majú dôsledne dodržiavať. Je ťažký hlavne pre tých, ktorí sa nenarodia s „modrou ...

Kráľovský protokol je súbor prísnych pravidiel, ktoré sa majú dôsledne dodržiavať. Je ťažký hlavne pre tých, ktorí sa nenarodia s „modrou krvou“.

Fotogaléria

William a Kate nedávno spolu navštívili mesto Scarborough: počas svojej cesty pár pozdravil svojich priaznivcov, poďakoval im za ich silnú podporu a spustil iniciatívu zameranú na zlepšenie duševného zdravia mladých ľudí.

Máte pocit, že vám všetko prerástlo cez hlavu? TOTO si ujasnite skôr, ako vyhľadáte terapeuta! Zobraziť článok

Obaja sú presvedčení, že hovoriť o duševnom zdraví je stále tabuizovaná téma, ale je to nezanedbateľná téma, ktorej existencia je kľúčová pre rozvoj a pokrok spoločnosti.

Každopádne sa Kate a William počas prechádzky stretli s množstvom čakajúcich ľudí, ktorí si ako zvyčajne podali ruky, a vymenili si niekoľko slov – a práve vtedy došlo k prešľapu, keď si vojvodkyňa so zhromaždenými ľuďmi urobila niekoľko selfie, čo je prísne zakázané.

Aktívni členovia britskej kráľovskej rodiny si nesmú robiť selfie so svojimi poddanými, pretože kráľovná Alžbeta to vždy považovala za neúctivé a ponižujúce voči členom rodiny, a počas jej vlády bolo nepísaným pravidlom - selfie sú zakázané.

Kamarátky či najväčšie nepriateľky: Čo hovoria hviezdy na vzťah medzi Kate Middleton a Meghan Markle? Zobraziť článok

No od smrti kráľovnej sa pravidlá možno zmiernili, ale je jasné, že sa nikdy nestalo, že by sa princ alebo vojvodkyňa / princezná fotili s cudzím človekom na ulici. Napríklad princ Harry vraj obzvlášť nenávidí selfie a považuje ich za škodlivé.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});