Dara si bude aj naďalej fotiť svoj zadok... Z jej štipľavých slov pôjdete do kolien!

Dara nemieni zmeniť svoje dovolenkové návyky a už vôbec nie kvôli bulváru!

Dara nemieni zmeniť svoje dovolenkové návyky a už vôbec nie kvôli bulváru!

Fotogaléria

Nie je to tak dávno, čo sa na Instagrame Dary Rolins objavila fotka jej božsky dokonalého zadku v modrých plavkách. Tí, čo čakali tipy, ako sa k pozadiu á la Rolins dopracovať, zostali sklamaní. No zároveň pobavení, pretože snáď nikto nedokáže štipľavý odkaz formulovať tak vtipne ako ONA!

"Tým, čo leží v žalúdku, že som bola už ZASE na dovolenke… Aj keby som bola na dovolenke od teraz uz navždy, čo vás je do toho?!? Od 8. rokov som si na VŠETKO poctivo sama zarobila, takže môžem. A budem. S dcérou, s mužom, sama, s kamarátmi… A mám v pláne sa pri tom fotiť, spredu aj zozadu. Nazdar."

Darine slová, ktoré podporila aj česká modelka Simona Krainová, sú priamou reakciou na bulvárne články o jej dovolenkových fotografiách s novým partnerom – bývalým českým futbalistom a súčasným viceprezidentom tímu Juventus Turín, Pavlom Nedvědom. 

Od rozchodu s Rytmusom sa po jej boku neukázal žiadny muž. Hoci sa skloňovali mená niekoľkých fešákov, ani jeden z nich neskončil v jej náručí. 

Predstavte si, že sa v médiách preberá spôsob, akým sa fotíte so svojím bývalým a súčasným partnerom. Spoločné znaky, pózy, atď. Aj na tieto metódy upozorňuje Dara vo svojom statuse. 

"Rovnako ako so súčasným, fotila sa aj s ex!" No toto. Chápete to?!? Kto by čakal, že aj v mojom živote sa budú opakovať situácie, ktoré zažíva zbytok populácie DENNE? Pýta sa blondínka na sociálnej sieti a pokračuje: „Kto z vás sa neodfotil s novým frajerom, po tom, čo už má fotky aj s tými bývalými?!?" 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});