Tajomstvo z minulosti vyplávalo na povrch: Do krvi urazená Kate, toto si rozhodne NEZASLÚŽILA! Čo sa v paláci udialo?

Vzťah manželiek britských princov je ako kľukatá trať na horskej dráhe. Nikdy nebol ideálny, ale po rokoch sa prevalila aj nasledujúca ...

Vzťah manželiek britských princov je ako kľukatá trať na horskej dráhe. Nikdy nebol ideálny, ale po rokoch sa prevalila aj nasledujúca udalosť.

Fotogaléria

Jedno je isté, Meghan svojim rozhodnutím veľmi ublížila Williamovej manželke. Je známe, že Kate je vášnivou fotografkou, ktorá robí rozkošné fotografie svojich detí, a tieto portréty sú také úspešné, že ich pár a palác uverejňujú na oficiálnej webovej stránke kráľovskej rodiny. Téme sa venoval aj web cheatsheet.com.

Štvrté kráľovské dieťa na ceste? Hlasy z paláca šepkajú o tehotenstve princeznej Kate! Zobraziť článok

Odborník na kráľovskú rodinu Neil Sean na svojom kanáli YouTube prezradil, že Kate údajne ponúkla, že nafotí prvé fotografie Meghan a Harryho - Archieho po jeho narodení v roku 2019, ale Meghan to odmietla. Pritom podľa Seana to bolo od Kate úprimné a veľkorysé gesto.

Dlhoročný britský fotograf pracujúci pre The Sun nafotil portréty niekoľkých členov kráľovskej rodiny. Je tiež členom Rádu Britského impéria za svoju „výnimočnú službu novinám“. Edwards uviedol, že skutočne obdivuje Kateine fotografické schopnosti.

4. ročný princ Louis na snímke od Kate

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});