Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Najviac sexuálnych partnerov, najdlhšia masturbácia aj erekcia: TOTO sú neuveriteľné sexuálne rekordy, ktoré vám vyrazia dych!

Aj v sexe sa dajú uskutočniť rekordy hodné erotickej olympiády. Ak by mala svoje disciplíny, tak by rovnako ospevovala svojich víťazov.

Aj v sexe sa dajú uskutočniť rekordy hodné erotickej olympiády. Ak by mala svoje disciplíny, tak by rovnako ospevovala svojich víťazov.

Fotogaléria

Najväčšie sexuálne orgie

Počuli ste o skazenom starovekom Ríme? Nie nadarmo. V roku 200 p.n.l. sa tu odohrali hromadné orgie, na ktorých sa zúčastnilo asi 7 000 ľudí. Celkový počet orgazmov a následných tehotenstiev nie je známy.

V miestnosti s otvormi sme si to s mužom rozdali, predtým sme nemali styk pred inými, prezrádza Slovenka, ktorá patrí k swingerom Zobraziť článok

Najväčší a najmenší

Veľkosť mužstva je u mužov citlivou témou. Pocit hrdosti mal určite Robert Dickinson musel mať obrovský dôvod na hrdosť (a to doslova) keďže je rekordérom vo veľkosti penisu od roku 1900. Počas erekcie dosiahol dĺžku 33,4 cm a ich obvod bol 16 cm. Počuli sme však aj o neoficiálnom držiteľovi rekordu, ktorý prekonal Dickinsona, je ním Američan Johan Falcon s jeho 34 cm údom.

Majiteľ najmenšieho penisu sa dvakrát netrhá svoje meno, lebo disponuje s 1 cm „veľkým“ mikropenisom. Podľa lekárskej vedy sa väčšia časť penisu nachádza vo vnútri tela.

Neuveríte, koľko už na svoje prsia minula
Spoznajte majiteľku jedných z najväčších pŕs na svete: Neuveríte, koľko na ne minula! Zobraziť článok

Najdlhšia erekcia

To je kapitola sama o sebe. Krátka erekcia nepoteší mentálne, ale tá dlhá je bolestivá už fyzicky. Koniec koncov, nevieme si predstaviť, ako sa mohol cítiť chlap, ktorý mal erekciu 29 dlhých dní.

Najstarší sexuálni pracovníci

Zo žien treba spomenúť britskú prostitútku Millie Cooperovú. Vo veku 96 rokov ešte vykonávala najstaršie remeslo, v ktorom pokračovala až do smrti, pričom ročne stále zarábala cca 50 000 libier.

Slovné spojenie „znudení dôchodcovia“, nie je celkom na mieste. Taký Shigeo Tokuda je vo veku 88 rokov najstarším mužským pornohercom na svete. Tejto profesii sa začal venovať japonský senior až po odchode do dôchodku. Predtým pracoval v oblasti nehnuteľností.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});