Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Najviac sexuálnych partnerov, najdlhšia masturbácia aj erekcia: TOTO sú neuveriteľné sexuálne rekordy, ktoré vám vyrazia dych!

Aj v sexe sa dajú uskutočniť rekordy hodné erotickej olympiády. Ak by mala svoje disciplíny, tak by rovnako ospevovala svojich víťazov.

Aj v sexe sa dajú uskutočniť rekordy hodné erotickej olympiády. Ak by mala svoje disciplíny, tak by rovnako ospevovala svojich víťazov.

Fotogaléria

Najdlhší dostrek

Istý Nemec vytvoril bizarný rekord. Odmeral, ako ďaleko dokáže vystreliť počas ejakulácie svoje spermie. A výsledok nebol malý. Po mnohých pokusoch zabodoval so 6 metrami. Pre ženy nie je vzdialenosť taká veľká. Rekordérka vystrekla počas squirtu na 3 metre.

masturbácia
Takto masturbujeme: 5 žien sa podelilo o to, ako si robia dobre Zobraziť článok

Najdlhšia masturbácia

V San Franciscu sa každoročne koná Masturbačný maratón, počas ktorého padajú nové rekordy. Najdlhšiu masturbujúci muž dosiahol čas 10 hodín a 10 minút bez prestávky. Na druhej strane, ženská rekordérka vydržala „len“ 6 a pol hodiny.

Najdlhší bozk a milostný maratón

Nie je dobré skončiť pri sexe príliš rýchlo, ale ani opačný extrém nie je ideálny. Lekár Vernon Coleman zaznamenal najdlhší pohlavný styk, ktorý trval 15 hodín. O rekord sa postarala americká filmová hviezda Mae West, ktorá bola považovaná za hollywoodsky sexsymbol 30. rokov 20. storočia, a jej milenec známy len ako „Ted“.

Naproti tomu najdlhší bozk trval neskutočných 34 hodín a 11 minút. Nechceme vedieť, ako ich potom boleli ústa.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});