Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Strach ich núti klamať: Dôvod, prečo ženy predstierajú orgazmus!

Nie je tajomstvom, že ženy občas predstierajú vyvrcholenie kvôli únave, alebo počas nudného či intoxikovaného sexu. Nová štúdia z Maďarska ...

Nie je tajomstvom, že ženy občas predstierajú vyvrcholenie kvôli únave, alebo počas nudného či intoxikovaného sexu. Nová štúdia z Maďarska naznačuje, že dôvody môžu byť oveľa zložitejšie.

Fotogaléria

Nedosiahnuť sexuálny vrchol považujú za osobnú hanbu, alebo ním chcú predísť konfliktom a nechceným rozhovorom. Ďalším zistením bolo, že ženy menej spokojné vo vzťahu, ho aj častejšie predstierali.

Zažite perfektný orgazmus: Keď ste TOTO nevyskúšali, urobte tak ešte dnes večer! Zobraziť článok

V rámci štúdie 360 žien z Maďarska s priemerným vekom 33 rokov vyplnilo anonymný online dotazník o svojom sexuálnom živote a dosahovaní orgazmu. Všetky boli aktuálne zadané so sexuálnym partnerom – do jednej ale priznali počas vzťahu minimálne jednu masturbáciu a predstieranie orgazmus počas sexuálneho aktu s partnerom.

Nebudeme si klamať, že sa tento problém týka iba maďarských žien. Určite sa nájde aj u nás dosť takých, ktoré svoje vyvrcholenie radšej zahrajú z rovnakého dôvodu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});