Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zažite perfektný orgazmus: Keď ste TOTO nevyskúšali, urobte tak ešte dnes večer!

Na to, aby ste si užili skutočne dobrý sex, nemusíte meniť svojho súčasného partnera. Veľakrát stačí, ak zmeníte jednu vec a všetko bude ...

Na to, aby ste si užili skutočne dobrý sex, nemusíte meniť svojho súčasného partnera. Veľakrát stačí, ak zmeníte jednu vec a všetko bude také, ako nikdy predtým.

Fotogaléria

Ak ste si doteraz sex s partnerom príliš neužívali, alebo sa vášeň po rokoch z vašej spálne vytratila, vyskúšajte niečo iné. Niečo, čo váš sexuálny zážitok posunie na inú úroveň.

Vzrušujúca predohra

Komunikácia je kameňom úrazu nielen v bežných otázkach vzťahu, ale aj v sexuálnej oblasti partnerov. Na to, aby ste dosiahli svoje, však komunikovať musíte. Nehanbite sa za svoje potreby a nespoliehajte sa na to, že váš partner vytuší, čo máte rada, alebo čo vás vzrušuje. Povedzte mu to vy sama.

3 vety, ktoré zlepšia váš sexuálny život: S partnerom budete nadržaní ako nikdy! Zobraziť článok

Každý človek má nejaké nastavenie a myslí si, že práve to je to najideálnejšie. Je preto chybou, ak mlčíte, sex si odtrpíte, poprípade ho vykonávate iba z povinnosti. Tak, ako on sám, aj vy ste jedinečnou osobou, ktorú vzrušuje možno niečo úplne iné, ako ostatné ženy.

Preto sa nebojte hovoriť o tom, ako to chcete. Spravte to však sexi spôsobom. Dajte si na seba vašu obľúbenú bielizeň, vytvorte atmosféru a všetko, čo od neho chcete mu pomaly a potichu šepkajte do ucha. Môžete si dokonca z celej situácie spraviť celkom vzrušujúcu predohru.

Zároveň nezabudnite ani na jeho túžby a potreby. Keď vysvetlíte a dosiahnete svoje, zmeňte pozíciu a pomôžte mu, aby vám povedal všetko, čo si pod dobrým sexom predstavuje on.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});