Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ako často masturbujú Slovenky? Horúce priznania!

Materiál na tento článok sa nezbieral ľahko ani rýchlo. Z oslovených žien ústnou či písomnou formou ich odpovedalo len málo. Niet sa ...
  • Zdroj: Getty/Martyna87

Materiál na tento článok sa nezbieral ľahko ani rýchlo. Z oslovených žien ústnou či písomnou formou ich odpovedalo len málo. Niet sa čomu čudovať.

Veď ani medzi najlepšími kamarátkami sa táto pikantná téma otvorene nerieši. Sem tam každá čosi dvojzmyselné utrúsi, ale dostať priamu odpoveď, je naozaj zložité. Preto chceme ešte raz poďakovať ženám, ktoré nám dali dôvernú odpoveď.

Masturbácia je nielen telesne príjemná, ale aj psychicky zdravá. Odbúra stres, smútok, zaženie samotárske myšlienky a výrazne pridá na nálade. Taká ranná sprcha s uvoľňujúcim „happy endom“ má svoje čaro v každom veku. Navyše, umožňuje lepšie spoznávať sexuálne reakcie svojho tela.

Zažite perfektný orgazmus: Keď ste TOTO nevyskúšali, urobte tak ešte dnes večer! Zobraziť článok

Aby ste boli lepšie v obraze, či je vaša frekvencia sebauspokojovania vysoká alebo nízka, tak si prečítajte odpovede bežných žien, ktoré môžete stretnúť v práci, v MHD alebo svojej obľúbenej kaviarni. Všetko podstatné nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});