Neočakávané priznanie Paris Hilton: Desivé momenty, a trauma zo sexuálneho zneužívania na internátnej škole

Roky to v sebe držala, ale teraz s dlhým odstupom rokov opísala desivé momenty zo školského zariadenia Provo Canyon v Utahu.

Roky to v sebe držala, ale teraz s dlhým odstupom rokov opísala desivé momenty zo školského zariadenia Provo Canyon v Utahu.

Fotogaléria

Účastníčka reality show „Simple Life“ tiež podrobne opísala svoj strašný zážitok na Twitteri a napísala, že bola „nútená ležať na čalúnenom stole“, roztiahnuť nohy a podrobiť sa „vyšetreniu krčka maternice

Mávala som záchvaty paniky a plakala som každý deň," dodala. "Bola som tak nešťastná." Cítila som sa ako väzeň a nenávidela som život,“ povedala.

Paris Hilton je americká modelka, herečka, speváčka, spisovateľka, DJs, podnikateľka a módna návrhárka. Je najstaršia zo štyroch detí Richarda Hiltona, vnuka zakladateľa hotelového impéria Conrada Hiltona. Má ešte sestru Nicky (39, modelka a módna návrhárka), a bratov Conrada (28) a Barrona (32).

Doslova poprask v rodine v októbri 2003 spôsobila súkromná erotická nahrávka Paris s jej bývalým priateľom Rickom Solomonom. V dnešnom ponímaní to bol celosvetový viral. Na kariére v šoubiznise jej to neuškodilo.

Objavila sa aj v menších filmových úlohách ako napr. Zoolander, Nine Lives, Raising Helen či Dom voskových figurín.

V roku 2004 začala pracovať aj na svojom debutovom albume Paris, ktoré vyšlo o dva roky neskôr. Nahrávka sa rýchlo dostala na šieste miesto v hudobnom rebríčku Billboard 200 najpredávanejších albumov. Určite k popularite prispel aj hitový singel Stars are blind.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});