Zúfalý a úplne vyčerpaný: Posledné dni Heatha Ledgera sprevádzala obrovská beznádej, týmto všetkým si prechádzal

Masami zbožňovaný Heath Ledger zomrel ako 29-ročný na predávkovanie. Zanechal po sebe priateľku, herečku Michelle Williams, a ich malú ...

Masami zbožňovaný Heath Ledger zomrel ako 29-ročný na predávkovanie. Zanechal po sebe priateľku, herečku Michelle Williams, a ich malú dcérku Matildu.

Fotogaléria

Šialené pracovné tempo a absencia spánku si nepochybne vyžiadala svoju daň. Či však spomenuté faktory boli priamou príčinou Heathovej smrti, nemožno s určitosťou potvrdiť. Jeho staršia sestra pre Entertainment Weekly, povedala, že sa úlohou Jokera „zabával“ a nie je pravdou, že z nej mal depresiu.

Problémy aj navonok

Temný rytier nebol Ledgerovým posledným hereckým vystúpením. Smutná pocta patrí filmu Imaginarium doktora Parnassa, v ktorom si zahral kúzelníka. 

Jeho zdravotné problémy, umocnené ťažkou nespavosťou, dosiahli na pľaci znepokojivé dno. Problémy mladého herca mali byť neprehliadnuteľné a podľa slov niekoľkých členov štábu mal vykazovať príznaky nebezpečnej choroby

Je smutné, že všetky preventívne opatrenia sa v konečnom dôsledku ukázali ako nedostatočné. Telo Heatha Ledgera bolo nájdené bez známok života v malom byte na Manhattane 22. januára 2008. Správy z pitvy neskôr potvrdili, že zomrel po neúmyselnom predávkovaní liekmi na predpis.

Marlon Brando
Strach o deti, obezita, psychické problémy: Neuveriteľné, s čím všetkým zápasil Brando tesne pred smrťou Zobraziť článok

Obrovský výkričník

Tragický príbeh oscarového Ledgera sa stáva opäť vysoko aktuálnym. V dobe rozmáhajúcich sa psychických problémov predstavuje obrovský výkričník a upozorňuje, že následky smútku, vyhorenia či depresie je nutné riešiť! 

Bez ohľadu na to, čo všetko musíme v práci stihnúť, v akom prostredí žijeme, čo si o návšteve psychológa či psychiatra myslí babka. Podobne ako mnohí iní slávni ľudia, aj Heath Ledger je dôkazom, že boľavá duša nie je mýtus, ale je v moci každého z nás zobrať ju čo najskôr k doktorovi – kým nás nezničí!

Pripomeňte si nezabudnuteľného Heatha Ledgera v galérii. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});