Zúfalý a úplne vyčerpaný: Posledné dni Heatha Ledgera sprevádzala obrovská beznádej, týmto všetkým si prechádzal

Masami zbožňovaný Heath Ledger zomrel ako 29-ročný na predávkovanie. Zanechal po sebe priateľku, herečku Michelle Williams, a ich malú ...

Masami zbožňovaný Heath Ledger zomrel ako 29-ročný na predávkovanie. Zanechal po sebe priateľku, herečku Michelle Williams, a ich malú dcérku Matildu.

Fotogaléria

Ledger svojich démonov netajil, dokonca o nich neváhal hovoriť pred celým svetom. V rozhovore pre New York Times povedal: „Minulý týždeň som spal tak v priemere dve hodiny. Nemohol som prestať myslieť. Moje telo bolo vyčerpané, ale myseľ stále pracovala.“ Herec ďalej tvrdil, že požitie jednej utlmujúcej tabletky na neho nemalo žiadny zásadný vplyv. 

Johnny Depp
Sebapoškodzovanie, drogy, šikana: Pozreli sme sa na detstvo Johnnyho Deppa Zobraziť článok

Časom si však na tabletky na spanie vyvinul návyk. Keď ich účinok klesal, v zúfalej túžbe po oddychu, siahol po drogách. 

Práca vs. život

Ledgerova náhla smrť iba niekoľko mesiacov pred premiérou Temného rytiera spustila špekulácie o možných profesných súvislostiach. Sám totiž pre New York Times povedal, že hrať Jokera, toho „psychopatického, masovo vraždiaceho, schizofrenického klauna s nulovou empatiou“, bolo fyzicky aj psychicky mimoriadne náročné.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});