Neodolateľne zvodná: Mila Kunis vytasila na červenom koberci nohy bohyne!

Šatník Mily Kunis (39) by sme okamžite rozobrali do posledného kúska!

Šatník Mily Kunis (39) by sme okamžite rozobrali do posledného kúska!

Fotogaléria

Americká herečka s ukrajinským pôvodom dobyla Hollywood nielen svojím talentom, ale aj nevídanou krásou. Jej uhrančivému pohľadu neodolal Macaulay Culkin, ani Ashton Kutcher, s ktorým má dve deti - Wyatt Isabelle a Dimitriho Portwood. 

Jessica Alba
Neuveriteľne štýlová Jessica Alba: V jej šatníku nájdete aj menej známe značky, a TIETO by chcela každá! Zobraziť článok

Mila a film

Keď mala deväť rokov, naplno rozbehla svoju kariéru herečky. Po reklamách a detských programoch prišli seriály, po nich úspešné aj menej úspešné filmy, až sa napokon vypracovala na Áčkovú celebritu. Vysoko hodnoteným zostáva jej výkon v psychologickom trileri Black Swan, kde si po boku Natalie Portman a Vincenta Cassela zahrala baletku. 

Mila a móda

Ak by ste Milin štýl analyzovali spätne, pravdepodobne by ste nenatrafili na zlý outfit. Vždy presne vedela, kam pridať a kde naopak ubrať, aby svoj sexepíl ešte znásobila. Preto, ak sa rozhodnete okopírovať jej styling z červeného koberca premiéry Lucky Girl, nemôžete sa pomýliť! Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});