Násilie, zneužívanie aj pohľad na smrť: Ženské celebrity, ktoré mali v detstve doma hotové PEKLO

Nie každému je dopriate bezstarostné detstvo. Množstvo detí má traumatické zážitky, tie sa nevyhli ani niektorým známym ženám.

Nie každému je dopriate bezstarostné detstvo. Množstvo detí má traumatické zážitky, tie sa nevyhli ani niektorým známym ženám.

Fotogaléria

Oprah Winfrey

Moderátorka je pravdepodobne najznámejším príkladom celebrity, ktorá prekonala svoju minulosť a dosiahla úspech. So 4 miliardovou hodnotou majetku je jednou z najznámejších a najvplyvnejších ľudí na svete.

Najštedrejšie celebrity
Rebríček najštedrejších celebrít: Kto si neváha vyhrnúť rukávy či darovať 25 tisíc náhodnej okoloidúcej? Zobraziť článok

Mladú Oprah roky posielali sem a tam medzi domovy svojich rodičov, a v 6 rokoch sa presťahovala do jedného z najchudobnejších a najnebezpečnejších gét v Milwaukee. Jej matka pracovala na rôznych prácach, aby sa uživila, a len zriedka sa dokázala postarať o dcéru.

Od jej 9 rokov bratranec, strýko a rodinný priateľ využívali neprítomnosť matky a začalo dlhé obdobie sexuálneho zneužívania. Keď mala 12 rokov, mohla stráviť niekoľko šťastných rokov života so svojím otcom, ale nakoniec bola poslaná späť k matke, kde sa týranie obnovilo.

V štrnástich otehotnela, ale syn krátko po narodení zomrel. Tiež trpela množstvom fyzického týrania od rôznych členov rodiny. Nakoniec odišla navždy žiť so svojím otcom a jemu pripisuje zásluhy za to, že jej pomohol stať sa ženou, ktorou je dnes.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});