Také priznanie nikto nečakal: Slávny hit Bryana Adamsa je poriadne perverzný!

Chytľavá pesnička Summer of ’69 z roku 1984 sa stala takmer okamžite hymnou popových diskoték. Určite ju z počutia poznáte, no možno ...

Chytľavá pesnička Summer of ’69 z roku 1984 sa stala takmer okamžite hymnou popových diskoték. Určite ju z počutia poznáte, no možno netušíte, aké má zaujímavé pozadie.

Fotogaléria

Adams odpovedal: „No tá pieseň, vlastne… ľudia si myslia, že je o roku, ale v skutočnosti je to skôr o… je to viac o milovaní v lete. Používa 69 ako sexuálnu preferenciu." V tomto kontexte je „69“ sexuálna poloha, v ktorej obaja milenci dávajú a prijímajú orálny sex súčasne.

Singel „Summer of ’69“ z prelomového albumu Reckless získal pozitívne hodnotenia hudobných kritikov (ktovie, či tušili, o čom v skutočnosti pojednáva) a mal silný vplyv aj v medzinárodných hudobných rebríčkoch.

V roku 1985 bol dokonca videoklip nominovaný na MTV Video Music Awards v kategórii Najlepšie mužské video. 

Bryan Adams (*5.11.1959) je spevák, skladateľ, muzikant (hrajúci na gitaru, basgitaru, piano, harmoniku), fotograf a ekologický aktivista. Zatiaľ má na konte 13 štúdiových, 5 koncertných a 6 kompilačných albumov. Určite ste si svojho času pospevovali jeho hity ako „(Everything I Do) I Do It for You“, „Have You Ever Really Loved a Woman?“, „I Finally Found Someone“, „Here I Am“ či „Heaven“. 

Najštedrejšie celebrity
Rebríček najštedrejších celebrít: Kto si neváha vyhrnúť rukávy či darovať 25 tisíc náhodnej okoloidúcej? Zobraziť článok

Bol viackrát nominovaný na hudobnú cenu Grammy, má hudobnú nomináciu na Oscara a päť na Zlatý Glóbus.

V súkromí je pokojný. Nesprevádzajú ho žiadne zástupy mileniek či škandály. Aj keď sa nikdy neoženil, má dve deti so svojou bývalou asistentkou Aliciou Grimaldi. Pred ňou krátko randil s dánskou herečkou Cecilie Thomsen.

Popri hudbe sa stíha venovať aj profi foteniu. Jeho snímky uverejnili renomované časopisy, ako napríklad Vogue, Esquire, Harper's Bazaar… a pracoval aj na reklamných kampaniach aj známe módne značky.

Freddy Mercury
Smutné svedectvá Mercuryho priateľa: Videl som ho vydýchnuť, toto sa dialo v deň, keď zomrel Zobraziť článok

Je silným zástancom práv zvierat a konzumuje len vegánsku stravu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});