Jon Bon Jovi predáva svoj 4-izbový byt: Za toto chce 22 miliónov dolárov!

Rocker z New Jersey Jon Bon Jovi predáva svoj štvorizbový byt v Greenwich Village za neuveriteľných 22 miliónov dolárov.

Rocker z New Jersey Jon Bon Jovi predáva svoj štvorizbový byt v Greenwich Village za neuveriteľných 22 miliónov dolárov.

Fotogaléria

Jon Bon Jovi sa zbavuje svojho luxusného newyorského bytu. Ako prvý o predaji informoval denník Wall Street Journal.

Predstavte si, že žijete v byte, do ktorého vás vozí súkromný výťah.  Predstavte si 40-metrovú obývačku s balkónom, veľkú plne vybavenú kuchyňu, okná od podlahy až po strop a súkromnú terasu s panoramatickým výhľadom na dolný Manhattan či rieku Hudson.

Predstavte si neobmedzený prístup do fitness centra, 75-metrového bazéna, vírivky, parných kúpeľov, golfového simulátora a mnoho ďalších zábaviek, ktoré k životu v tomto byte neodmysliteľne patria. Pekné. No aj nenormálne drahé!

Hudobník, ktorý sa v súčasnosti dostáva na titulky predovšetkým pre jeho charitatívnu činnosť, kúpil rozľahlú nehnuteľnosť v roku 2017 za 18,94 milióna dolárov. Dnes si za ňu pýta približne o 3 milióny viac, píše NEW YORK POST. 

FOTKY ROCKEROVHO BYTU NÁJDETE V GALÉRII

Jon Bon Jovi je vo svete šoubiznisu skutočnou raritou. V roku 2006 založil s manželkou Dorotheou nadáciu, vďaka ktorej sa postavilo 500 bytových jednotiek pre chudobných a otvoril dve reštaurácie s názvom "Soul Kitchen", kde núdznym vydávajú jedlo.

V centre pozornosti zostáva aj pre svoj usporiadaný rodinný život. S milovanou Dorotheou, láskou zo strednej školy, má štyri deti. Najstaršou z nich je dcéra Stephanie (27), po nej sa im narodili synovia Jesse (25), Jacob (18) a Romeo (16).

Matthew McConaughey
Spuchnuté líca posiate vredmi: Herec McConaughey šokoval výzorom. Bože, on si fakt natieral tvár s TÝMTO?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});