Nielen pre striptérky: 5 super benefitov, ktoré vám prinesie pol dance

Okolo tyče netancujú iba striptérky. Ide o skvelý šport, vďaka ktorému si dokážete vytvarovať krásnu postavu a schudnúť.
  • Zdroj: Getty/BraunS

Okolo tyče netancujú iba striptérky. Ide o skvelý šport, vďaka ktorému si dokážete vytvarovať krásnu postavu a schudnúť.

Pole dance sa stáva trendom! Sexi športová aktivita, pri ktorej sa odreagujete a dosiahnete krajšie krivky, má stále viac priaznivcov. 

Zdravé sebavedomie 

Vďaka tancu okolo tyče si vybudujete zdravé sebavedomie a začnete sa na svoje telo pozerať inak. Už žiadne negatívne komentáre na vlastnú adresu, práve naopak. Budete sa cítiť lepšie, komfortnejšie a sebavedomejšie. 

Spaľovanie extra kalórií

Pri pole dance zapájate každý sval svojho tela, preto je považovaný za jeden z najúčinnejších športov. Na to, aby ste sa dokázali udržať na tyči, potrebujete veľa energie, čo znamená, že spaľujete more kalórií.

Cvik na štíhlejšie ramená: Robte ho kedykoľvek a kdekoľvek! Zobraziť článok

Lepšia flexibilita a práca s telom 

Zabudnite na stuhnuté telo či boľavý chrbát. Vďaka pole dance sa ponaťahujete, vystrečujete a zapracujete na flexibilite. Po niekoľkých tréningoch budete mať pocit, že sa hýbete oveľa ľahšie. 

Ľahšie zaspávanie a kvalitný spánok 

Pole dance je skvelým bojovníkom proti nespavosti. Príjemne vás vyčerpá a doslova uloží do postele. 

Jednoduchší priebeh tehotenstva aj pôrodu 

Vďaka sexi tancu si vybudujete silnejší stred tela a bolesti chrbtice vás vo vyššom štádiu tehotenstva trápiť nebudú. Pevné svaly a silu navyše oceníte aj počas pôrodu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});